Mistä rahaa?

Aika ajoin kenet tahansa saattaa yllättää akuutti rahatarve! Ehkä loma lähestyy, mutta lompakko on tyhjä! Kenties televisiosi meni juuri rikki! Oli syy mikä hyvänsä, rahan puute harmittaa varmasti. Tässä kolme toimivaa vinkkiä, joilla akuuttia rahavajetta voi helpottaa.

Etsi kohtuuhintaista kulutusluottoa! Kulutuslainoja on nykyään tarjolla monista luotettavista lähteistä, kuten esimerkiksi perinteisistä pankeista tai kuluttajalainoihin erikoistuneista ketteristä norjalaisista rahoitusyhtiöistä. Huomaathan, että lainojen hinnoittelussa ja ehdoissa on monia eri ominaisuuksia. Hyvältä tarjoajalta saatu laina saattaa tulla yllättävän halvaksi! Sinun kannattaakin kilpailuttaa lainasi ennen sen ottamista. Ilmaisia kilpailutuspalveluita on markkinoilla useita. Suosittelemme sinulle meidän omaa hakulomakettamme tai kumppanimme Ykköslaina.fi:n hakupalvelua.

Myy jotain, mitä omistat. Pystytkö luopumaan jostain, mitä et enää tarvitse? Myös näin voi hankkia ylimääräistä rahaa ajankohtaisiin hankintoihin, kuten esimerkiksi lomaan tai auton korjaukseen. Monet ovat saaneet hyviä kokemuksia käytettyjen tavaroittensa myymisestä nettihuutokaupoissa.

Hae luottokorttia. Luottokortteja on nykyään tarjolla useista lähteistä. Hyväksymisprosessi saattaa kuitenkin kestää jonkin aikaa ja luoton korko voi olla korkea. Tämä ei ole nopein tapa hakea rahoitusta yllättäviin tarpeisiin ja siksi monet eivät lähde hakemaan akuuttiin rahantarpeeseensa luottokorttia. Luottokortti voi kuitenkin olla sinulle hyödyksi, jos ostat usein tavaraa internetistä. Tällöin luotonantaja usein korvaa mahdolliset menetykset, jos nettikauppa huijaa sinua.

Me Sikavippi.comissa ymmärrämme ja arvostamme suomalaisia kuluttajia. Haluamme auttaa asiakkaamme edullisemman lainarahan lähteille. Tarjoamme sekä kovia kotimaisia vaihtoehtoja kuluttajalainalle että ketteriä kansainvälisiä pikavippejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *